Kedves Partnereink! A 1134 Budapest, Klapka utca 7. szám alatti  telephelyen üzemzavar miatt nem működik a vonalas telefon. Telephelyünket a +36 70 635 2223 telefonszámon tudják elérni.
Elnézést az okozott kellemetlenségekért, és köszönjük megértésüket! Caffé Service Kft.

Rólunk

A Caffé Service Kft. bemutatkozása

A Caffé Service Kereskedelmi és Szolgáltató Kft az olasz anyacég mintájára 2008–ban alakult Dunakeszin és a Lavazza hivatalos forgalmazója a Vending iparágon belül Magyarországon.
Missziónk a Lavazza márka elterjesztése, megismertetése az ország területén.

Két fő tevékenységünk van:

  • Lavazza Blue és Espresso Point kapszulás gépek ingyenes kihelyezése, rendezvényekre való bérbeadása és értékesítése
  • Használt és új automaták, töltőanyagok, poharak, keverőpálcák, szemes kávé, érmevizsgálók és alkatrészek értékesítése

Lavazza A Lavazza Blue és Espresso Point kávékapszulák teljes skálájával rendelkezünk, a kávén kívül teakapszulák, egyadagos csokoládé és cappuccino is található.

Székhelyünkön Dunakeszin szívesen látunk mindenkit egy igazi, olasz feketére illetve autóink egész nap járják a várost, így hívhatnak minket és minden kötelezettségtől mentes kóstoltatást és gépbemutatót tartunk irodájában illetve otthonában.

Meglévő partnereink rendezvényein részt veszünk és ingyen kínáljuk a Lavazza termékeit.

Ha Ön is partnerünk szeretne lenni és érdekli egy kölcsönös együttműködés keressen fel minket emailen, hívja zöld számunkat illetve szívesen látjuk személyesen telephelyünkön Dunakeszin!

Zöld szám

Partner Plusz Program

Legyen az Caffé Service Partnere és élvezze ön is kollégáink segítôkészségét, egyedülálló szolgáltatásainkat. Minden új ügyfelet és Partneri hálózatunk tagjait értékes ajándékokkal jutalmazunk.

Vegyen részt Partner Plusz Programunkban, és részesüljön meglepetés-csomagjainkban. Amennyiben ön ajánlásával bővül az Caffé Service Partneri köre (kávégép ingyenes kihelyezése / vásárlása esetén) a következő ajándékok közül választhat

  • 50 darabos kávécsomag vagy
  • 50 darabos forróitalkapszula csomag vagy
  • 4 darabos espresso-, vagy cappuccino/hosszúkávés csészekészlet

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készségesen segíteni fognak önnek!

LAVAZZA - CAFFE-SERVICE Kft. Copyright © 2011-2017 Lavazza Caffé Service Kft. Minden jog Fenntartva! Cégadatok | Kapcsolat Weboldalkészítés