0 termék

0 Ft

Kosár megtekintése

Szerviz

Lavazza kávégép szerviz, kávégép tisztítás

Minden saját gépes ügyfelünk részére, aki havonta 100 kapszulát megvásárol 25% kedvezményt nyújtunk a szerviz díjból.
Amennyiben havi átlag fogyasztása 200 kapszula, 50% kedvezményben részesül,
300 vagy afölötti kapszula vásárlás esetén a szerviz ingyenes.

A cseregép ára: 7000 Ft + áfa , amennyiben szállítást kér: 990 Ft + áfa irányonként.

Gyakori kérdések

A Lavazza Blue és az Espresso Point között mi a lényegi különbség? Íz, technológia, egyéb?

Az Espresso Point volt az első kapszulás rendszer Olaszországban. Az EP kapszulákból markáns, krémes eszpresszót lehet készíteni, melyek 6,5 gramm őrölt kávét tartalmaznak. Mivel a kapszulák perforáltak, hogy megtartsák aromájukat hermetikusan (kettesével) zacskóba vannak zárva.

A Lavazza Blue rendszer egy 15 éves rendszer, melyet azért fejlesztettek ki, hogy pénzbedobós automaták is tudjanak kapszulás kávét adni
(Az EP rendszerrel, illetve kapszuláival ez kivitelezhetetlen volt) Minden kapszula egyesével van hermetikusan lezárva, 8 gramm őrölt kávét tartalmaz, és minden típusnak megvan a hosszúkávé változata is (durvábbra őrölt kávé), hogy kielégítsék a nem „rövid, markáns olasz eszpresszó” kultúrájú országok ízlés világát is.
Az automatákkal egy időben megjelentek a vendéglátós karos illetve az otthoni, irodai használatra alkalmas manuális Lavazza Blue kapszulával működő kávégépek is.

A kávéfőzőből egyszerre egy csésze kávé fő le? Nem hűl ki, amíg lejön a másik? Mennyi idő, míg lefő?

Egy kapszula = egy csésze kávé. 20-25 másodperc alatt jön le. (nem hűl ki 20 másodperc alatt) Előszeretettel ajánljuk azt a jó olasz szokást, miszerint műanyag pohárban fogyasztják a kávét elkerülve annak lehetőségét, hogy idő előtt kihűljön. illetve a hideg csésze megváltoztassa a forró kávé színét, állagát.
(otthon illetve az irodákban nehezen áll rendelkezésre előmelegített csésze)

Nincs olyan csomag, ami mindenféléből tartalmaz kettőt? Kóstolásra jó lenne, míg el dönti az ember melyik jön be. 100-at megvenni kockázatos, ha nem ízlik.

Az ingyenes kóstoltatás folyamán minden kapszulát meg lehet kóstolni és gépkihelyezés illetve vásárlás esetén minden termékünkből hagyunk néhány darabot, hogy kávé illetve egyéb termékek rendelése előtt legyen lehetőség a megfelelő íz világot kiválasztani.