Kedves Partnereink! A 1134 Budapest, Klapka utca 7. szám alatti  telephelyen üzemzavar miatt nem működik a vonalas telefon. Telephelyünket a +36 70 635 2223 telefonszámon tudják elérni.
Elnézést az okozott kellemetlenségekért, és köszönjük megértésüket! Caffé Service Kft.

Lavazza Espresso Point Tierra

100% Arabica Caffé Espresso

csomag kosárba tesz

Válogatott, 100% Arabica kávé, melynél az erőteljes aroma lágy, krémes ízhatással párosul. A híres olasz kávéóriás, a Lavazza piacra dobta új termékét, a TIERRA-t kapszulás rendszerű gépeihez 2006-ban. Az egész termelési folyamat során a legfontosabb szempont, a babok termesztésétől a feldolgozásukig a természetes források felhasználása és a partnerek tisztelete és megbecsülése. Ezek az alapgondolatai a fenntartható fejlődésnek.

A Lavazza által forgalmazott TIERRA kávé, amely a Lavazza BLUE és Espresso Point kapszulás rendszerekhez is elérhető, egy olyan kávé, ami több Rainforest Alliance által minősített farm kávéjának keverékéből készül. Bővebben itt

- Légmenteses zárt kiszerelés
- Őrölt kávé 2 kapszulás adagokban
- Kizárólag Lavazza ESPRESSO POINT kávégépekhez

A LAVAZZA ESPRESSO POINT rendszer az első olyan -a Lavazza által kifejlesztett eljárás, mellyel kitűnő espresso-t készíthetünk gyorsan és higiénikusan. Behelyezzük a kapszulát a gépbe, megnyomunk egy gombot és máris kész az espresso. Különböző meleg italokat készíthetünk vele, választhatunk kávét, sok fajta teát, tejet, forrócsokit vagy erőlevest. Kizárólag Lavazza kapszulákkal működik.


 

LAVAZZA - CAFFE-SERVICE Kft. Copyright © 2011-2017 Lavazza Caffé Service Kft. Minden jog Fenntartva! Cégadatok | Kapcsolat Weboldalkészítés