fbpx
Lavazza Caffé Service
|   Regisztráció  |   |   English   06 80 89 00 98   Használati útmutatók |  
Fiókom

Elfelejtettem a jelszavam

Bemutatkozik a PERA cég

18.000kg kávé egy nap nem olyan sok. 50 alkalmazott szintén nem. De ezek a kis számok azok, amik naggyá teszik a Perát. Mert mindenki, aki nálunk dolgozik, szenvedéllyel és büszkén teszi. A kávészemek gondos válogatásától a minőségi termékek előállításáig, mindent a minőségért teszünk. A pörkölés igazi művészet, melynek minden mozzanatában ott van a család.

1953-at írunk. Benito Pera a teljes vagyonát az ’Industria del Caffé Pera Benito’ megteremtésébe fekteti. A kávé a Genovai kikötőből Piemontéba érkezik pörkölésre. Az első fatüzelésű pörkölők működtetése igazi szakértelmet kívánt. A pörkölő üzem felett van egy ház, ház egy családnak és egy cégnek. Az egész család részese a vállalkozásnak, a gyerekek juta zsákok között játszanak, de apró feladatokat is kapnak, hogy segítsék a munkát.

"Emlékszünk a zöld kávéra, ahogy hatalmas zsákokban, nagy teherautókon megérkezett hozzánk, mindenféle különleges névvel felcímkézve: Santos, Java, Angola Ambriz AA - és az az erős aromára, ami még a ruháinkat is átjárta."

A Pera kávé története szenvedély, amely átjárta a családot és mára már a dolgozóit is. Egy igazán különleges keveréke ez a léleknek és a tudásnak, ez az, ami azzá teszi a terméket, ami, és ez az, ami garantálja a sikerét. A 80-as 90-es évek terjeszkedései olyan nagy olasz márkáknak nyitottak teret, mint a Kenya, Sorano, Dvisal, Nello, Varmont, Bonaventura vagy a történelmi Piacentino, az 1916-os év szülötte, aki 1963-ban korát meghaladva állította elő és zárta légmentes csomagolásba őrölt kávéját.

Ma a Pera a világ számos országában népszerűsíti az olasz kávé kultúráját és aromáját. Minden szektor számára kínál kávét, az őrölt kávétól a kapszuláson át a hagyományos szemes kávéig. Az idők folyamán sok minden megváltozott, de a cég lelke, a pörkölés egy szemernyit sem. És ahogy tegnap, úgy van ma is, ha ismerni akarod a kávéd, érezned kell. A Pera sem lenne Pera, ha ez a különleges aroma nem járná át a tested és a lelked.

X