4 őszi ínyenc kávé, amit garantáltan imádni fogsz!

Nincs is jobb egy esős őszi napon mint egy finom, gőzölgő kávé. legtrendibb eddig a sütőtökös latte volt, mi is írtunk róla korábban. Azt hittétek, ezt a mennyei kávét semmi nem tudja letaszítani a trónról? Bemutatunk 4 őszi finomságot, ami most versenybe száll a rajongásodértÉlvezd az viharnapokat, teremts igazi őszi hangulatot!  

1. Juharszirupos kávé 

Hozzávalók: Lavazza eszpresszó, fehér csokoládé, barna cukor/nádcukor, juharszirup és tej/növényi tej. 

Bizony! Az ősz nem csak a sütőtökről szól! Hangulatos ízeket varázsolhatunk ősszel a fehér csokiból, a barna cukorból és juharszirupból. Ez a hármasfogat a zord őszi napokat is megédesít. 

A juharszirup a juharfa cukros, vizes nedvének többszörösen leszűrt eredménye. A juharszirupról tudni érdemes, hogy sokkal egészségesebb a tiszta cukornál, így ideális és finom megoldás diétázók számára is. A Juharszirup igazán különleges ízesítő, csupán Délkelet-Kanadából és New Englandből származhat, ők az egyetlen juharszirup termelő régiók a világon. 

2. Dupla karamellás latte 

Hozzávalók: Lavazza eszpresszó, teljes tej/zabtej, karamellszirup, fahéjszirup, angol toffee szirup. 

A karamella íze és a fahéj házasítása valódi őszi hangulatot szül. Az ital eredetileg teljes tejből készül, de zabtejjel is remekül működik. Ha nem félünk a kalóriáktól a kávénk tetejét tejszínhabbal és sós karamellával tudjuk díszíteni. 

3. Narancsos-kardamomos latte 

Hozzávalók: dupla Lavazza eszpresszó, felgőzölt tej, narancsszirup, őrölt kardamom. 

A narancs és a kardamom legjobb barátok. Remek összehangban vannak, amit te is elsőre érezni fogsz.  

4. Banános latte 

HozzávalókLavazza eszpresszó, tej/növényi tej, karamell, vanília, fahéj, banán, fűszeres rum és banánlikőr. 

A banán nem csak turmixnak isteni, de a kávénk mellé is kitűnő partner. A banán likőrt akár el is hagyhatjuk, de a rumhoz mi ragaszkodunk! 😉 

Lavazza BLUE | Lavazza Espresso Point | Lavazza FIRMA | Nespresso kompatibilis Lavazza