Ismerd meg jobban a genovai COVIM kapszulás kávéit!

 

Szenvedély és tapasztalat.

Amikor valaki COVIM kávét iszik, akkor egy olyan csésze kávét élvez, amelyet egy genovai kávépörkölő család tapasztalatából és szenvedélyéből hoztak létre és amely több, mint negyven éve szolgálja a fogyasztók ízlését és igényeit.

A COVIM olasz szívvel és szenvedéllyel készül.

Ma már az egész világ ismeri a kávét, de a világ legjobb kávéja még mindig az olasz eszpresszó. Egy Olaszországhoz szorosan kapcsolódó termékkel való munka nagy felelősséget és büszkeséget jelent a COVIM számára. Genovából származik a vállalat, egy több évszázados múltra visszatekintő tengerparti kikötővárosból. A vállalkozás innen a világ minden kontinensére eljutott az olaszok bölcsességével, tapasztalatával és hagyományaival, de legfőképpen a kávé iránti szeretetével.

A COVIM-nál a gyártó az első szenvedélyes kóstoló.

A COVIM a 20. század eleje óta népszerűsíti a kávékultúrát, és mindig elsőként ítélte meg termékei minőségét. A kávé iránti mélységes szenvedélyük arra késztette tulajdonosait, hogy olyan keverékeket hozzanak létre, amelyek teljes mértékben megfelel a rendkívüli kávé igazi ínyenceinek. Sok éves tapasztalatuk garantálja nem csak a minőséget, hanem az állandóságot minden COVIM keveréknél.

A COVIM kávé azért kiváló, mert tulajdonosai ismerik az ügyfeleik és piacuk igényeit.

A COVIM az évek során ügyfelei igényei mentén folyamatosan fejlődött. Rendszeresen kutatja a fogyasztók szokásait és a piaci igényeket. Ezek mentén három specifikus termékvonalat fejlesztett ki, amelyek mindegyikének megvannak a maga sajátosságai: a HoReCa vonal, vagyis a hotelek, éttermek, vendéglátó egységek számára kifejlesztett vonal, az automata gépek vonala és a kiskereskedelmi vonal.

A COVIM a technológia és az innováció elkötelezettje.

A vállalat meggyőződése, hogy a hagyománytisztelet együtt járhat a kutatással és fejlesztéssel. A gyártás minden szakaszát optimalizálni kell az elérhető legjobb technológiákba való folyamatos beruházással; a kutatás és a kísérletezés személyes hozzájárulásuk az eszpresszó kávé élvezetének javításához. Figyelmesen követik a piacok és a fogyasztók trendjeit, különös tekintettel az új formákra, az exkluzív, szabadalmaztatott technológiát alkalmazó rendszerek és kapszulák fejlesztésére.

A COVIM tiszteli a földet és annak gyümölcseit.

A kávé egy élő anyag, amely nagy tiszteletet, figyelmet és tudást igényel. A COVIM egy olyan valóban természetes, pótolhatatlan terméken alapul, mint a kávé. Ezt három különböző kontinensen termesztik, amelyek az Egyenlítőn, a Rák és a Bak trópusa között találhatók. A sok éves tapasztalat képessé teszi a COVIM-ot arra, hogy tisztességesen és átláthatóan kezelje a termelő országokkal az üzleti kapcsolatait. A COVIM 2017 elején megszerezte a biokávé-termelési tanúsítványt is.

A COVIM 5 igazán különleges Dolce Gusto kompatibilis kávékapszulája már a mi kínálatunkban is elérhető! Granbar, a klasszikus, krémes eszpresszó, Cortado, valamint 3 különleges kávé: a ginzeng, a csokoládé és a mogyoró ízvilágával. Dolce Gusto kávéfőzővel rendelkezel? Kóstold meg az igazi olasz ízeket!