Lavazza BLUE, Espresso Point, FIRMA kávékapszulák

Mit jelent a Lavazza BLUE rendszer? Tudod, hogy mi a különbség a Lavazza BLUE és az Espresso Point és a Lavazza FIRMA között? Van ötleted mennyi kávét tartalmaz egy kávékapszula és miben különböznek a kávékapszulák? Ezekre kapsz most választ!

Üdvözöljük az Espresso Point rendszert, a család kortalan nagybácsiját

Az Espresso Point a Lavazza régebbi termékcsaládjából származik, igazi klasszikus forma. Ehhez a készülékhez tartozó kapszulák már gyárilag előlyukasztottak, ellentétben a Lavazza BLUE kávékapszulákkal, ahol a készülék jelen időben lyukasztják át a főzéshez a kapszulát. A különbség tehát csak technikai jellegű. A család minden tagja kiemelkedő minőségű kávét biztosít. Az Espresso Point 8 féle kávéval és különböző forróitalokkal csábít.

 

Bemutatjuk az ifjú titánt, a Lavazza BLUE rendszert

A Lavazza BLUE rendszer egy modern, kényelmes, tiszta, elegáns és trendi formavilágot képvisel. A Lavazza BLUE remekül beillik az otthoni és irodai környezetbe is, pláne most, hogy a kettő sokaknál ugyan az lett.😊 Kávékapszulás szerkezetének köszönhetően kezelése kézenfekvő és higiénikus. A Lavazza BLUE rendszer által kínált kapszulás kávéfőzés során 9 féle kávé és forróital közül választhatsz, és mindemellett egyes gépeknél  a gőzölő funkcióját is élvezheted. Kávézói minőségben cappuccinot vagy latte machiatot is készíthetsz magadnak, üzleti partnereidnek vagy a szeretteidnek otthon.

 

Ingyen kávégépet szeretnél? A Lavazza FIRMA rendszer neked való!

A Lavazza FIRMA rendszerrel lehetőséget nyújtunk meglévő és potenciális partnereinknek, hogy használják Lavazza kapszulával működő gépeit anélkül, hogy megvásárolnák őket. A BLUE rendszerhez hasonló gép és kapszulacsaládot elsősorban cégeknek ajánljuk irodai, vagy éttermi használatra. Emellett természetesen otthoni használtra szánt kávégépek is elérhetők a kínálatban. Már napi két csésze kávé fogyasztása mellé ingyen biztosítjuk a kávégépet olyan prémium szolgáltatásokkal, mint az extra gyors kapszula kiszállítás, ingyenes karbantartás, ingyenes szerviz és igény esetén gépcsere lehetőséggel. A Lavazza FIRMA rendszer a Lavazza BLUE rendszerhez hasonlóan azt az élményt biztosítja, mintha egy képzett barista főzné a kávéját mindig azonos minőségben! Ingyenes kávégép használat igénylése itt!

 

Mit rejt egy kapszula?

Egy Lavazza kávé kapszula 7-9 gramm frissen őrölt és pörkölt Lavazza kávét tartalmaz. A kapszulákat aroma záró rendszerrel fejlesztették ki, így biztosítva a friss kávé élményét.

 

Miben mások a kávékapszulák?

Több mint 17 féle kapszulánk közül mind egy kicsit különbözik a másiktól. A kávék tekintetében a keverék, a pörkölés módja, valamint a kávék termőterülete is különböző lehet. Így biztos megtalálod a szívedhez és ízlésedhez legközelebb állót.

 

Hosszú kávéhoz melyik az ideális kapszula?

Hosszú kávé imádók tudják, ez mindig kritikus kérdés. A Lavazza Espresso Point rendszernél a Gran Caffé kapszulákkal részesülhetünk igazi hosszú kávé élményben, míg a Lavazza BLUE rendszernél pedig az Amabile, Decaffeinato Soave és a Delicato típusokkal. Ha eddig nem voltál híve a hosszú kávénak, mindenképp adj neki egy esélyt!

 

Lavazza BLUE | Lavazza Espresso Point | Lavazza FIRMA | Nespresso kompatibilis Lavazza