Miért jó a kapszulás kávé?

Bátrán elismerhetjük a kapszulás kávéfőzők forradalmasították az otthoni kávékészítést és kávézási élményt. Bemutatjuk miért!  

Gyors 

Bekapcsolod a gépet, beilleszted a kapszulát, és alig 1 perc alatt lefő az isteni illatú kávé. Nem lehet nem imádni.  

Nagy a választék 

Akár csak a Lavazza kínálatát vizsgáljuk hatalmas a kávékapszulás kávék választéka. Ha beruházunk több aromára, akár naponta, vagy napszakonként hangulatunknak megfelelően üdíthetjük magunkat egy frissen lefőzött kávéval.  

Tiszta 

A gyorsaságon és a széles kávéválasztékon túl mégis talán a legnyomósabb érv a tisztaság. Gondolom nem kell bemutatni a korábbi kávéfőzőkkel együtt járó mindennapi rutint: az elhasznált kávét a kukába vagy a mosogatóba kaparjuk, gyűlik a szennyes, a kávépor méricskélése után garancia, hogy mindenhol a konyhapulton szétszóródik, lerotyog, újra elmosható a komplett berendezés. A kapszula ezzel ellentétben egyszerűen behelyezhető, tisztán eltávolítható, nem folyik belőle semmi, így magát a gépet is nagyon egyszerű makulátlanul tartani.  

Eltérő kávétípusok 

A nagy „darálós”, vagy a sima lefőzős gépekkel ellentétben a kapszulás kávéfőzők nem csak eszpresszót tudnak készíteni, hanem különböző programoknak hála, különböző kávéfajtákat is elkészítenek, mint a cappuccino vagy a latte 

Ezért a Lavazza 

A méltán világhírű olasz kávémárka, a Lavazza kifejlesztette a saját kapszulás rendszerű gépét. A kínálatban felfedezhetők az otthon hangulatához passzoló színes, formatervezett kisgépek, és a nagyobb gépek egyaránt.  

A kínálatot tekintve az eredeti olasz eszpress specialitásokon túl különlegességeket is megismerhetünk, mint például az árpakávé.  

Lavazza kávégépek nem állnak meg itt, teát is készíthetünk velük. A Lavazza kávégépek közül található olyan, aminek tejgőzölő funkciója is vanvagy akár beszerezhető külön tejkapszula is, ha egy jó cappuccinora vágyunk. 

Lavazza BLUE | Lavazza Espresso Point | Lavazza FIRMA | Nespresso kompatibilis Lavazza