fbpx
Fiókom

Elfelejtettem a jelszavam

A kávé titkai

Családi történet

Egy olasz kisvárosból a világhír felé. Évente 790 milliárd pohár kávét fogyasztanak a világon, ebbôl 14 milliárdot a Lavazza kávéjából. Öt kontinensen több mint harminc Lavazza Oktatási Központ van, amelyek a kávé világának alakulásával foglalkoznak …

A pörkölés

A pörkölés az a folyamat, aminek során létrejön a zöldkávéból a kávéital alapját képező pörkölt kávé. Ez által lesz a nyers ízből illat és aroma. A pörkölés magas hőmérsékleten történő száraz hő behatást jelent, ami közben a kávébab fizikai és kémiai átalakulásokon …

A gondolkodó kávé

A Rainforest Alliance egy szervezet, amely igazolást ad azoknak a kávétermelő farmoknak akik a fenntartható fejlődés gondolatát ültetik a gyakorlatba. Ha egy farm megfelel a szükséges feltételeknek, akkor a kávéjukat ellátják a hivatalos igazolással …

A tökéletes espresso

Az olasz espresso készítésekor és fogyasztásakor nagyon fontos, hogy betartsunk egy-két jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb szabályt. Ezeknek az apróságoknak rendkívül nagy jelentőségük van, ugyanis csak így élvezhetjük igazán az olasz kávé kiváló minőségét …

Mi a Lavazza titka?

A Lavazza csoport minden évben több mint kétmillió zacskó zöld kávét vásárol szigorú szabványok, és minőségi paraméterek szerint. Létfontosságú a nyersanyagra való maximális figyelem és annak biztosítása, hogy az ellátás folyamatos legyen, állandó …

Bemutatkozik a Pera

18.000kg kávé egy nap nem olyan sok. 50 alkalmazott szintén nem. De ezek a kis számok azok, amik naggyá teszik a Perát. Mert mindenki, aki nálunk dolgozik, szenvedéllyel és büszkén teszi. A kávészemek gondos válogatásától a minőségi termékek előállításáig, mindent a …

A kávé története

A kávé az egyik legismertebb növény, a belőle készült ital pedig világszerte a legnépszerűbb élvezeti cikk. A kávé a kávécserje nevű örökzöld növény termésének, a kávébabnak a feldolgozott magja, az ebből készített kesernyés ízű, élénkítő hatású italt  kávénak nevezzük. …

Mi legyen a zaccal?

Az őrölt kávébabból nem csak kedvenc reggeli feketénket készíthetjük el, de a már leforrázott őrlemény, a zacc is sokoldalúan használható, hiszen mindazokkal a jótékony hatásokkal bír, amivel az eredeti növény is. Adunk néhány tippet, miért ne végezze a szemetesben. …

A kapszulás kávé előnyei

Lehengerlő gyorsaság

Nem kell foglalkoznunk a kávé adagolásával, ugyanis minden kapszula tartalmazza már a tökéletes espressohoz szükséges kávé mennyiséget.

Utánozhatatlan tisztaság

A másik nagyon fontos szempont a kávégép tisztítására fordítandó idő, amely ennél a rendszernél nagyon kedvező, hiszen nem kell bajlódnunk a kiömlött őrölt kávé feltakarításával.

Könnyű kezelhetőség és karbantartás

A kapszulás kávégépek kezelése rendkívül könnyen elsajátítható. Nincs más dolgunk, mint bekapcsolni a gépet, feltölteni a víztartályt és már készülhet is a kávé.

Garantált minőség

A kapszulák mindegyike légmentesen aromazárt. Minden kapszula ideálisan őrölt, garantált minőségű kávét tartalmaz, tehát minden alkalommal egyformán kiváló minőségű espressot kapunk.

Igazi krémes espresso

A végeredmény egy igazán aromás valódi espresso 3-4 mm vastagságú aranybarna krémréteggel a tetején.

Többféle aroma és íz

Nem kell egyszerre nagyobb kiszerelést megvásárolnunk egyetlen fajta kávéból. A kapszulák esetében van lehetőség többféle íz együttes vásárlására, különböző ízek és aromák kipróbálására.

Próbálja ki most Ön is!
A Caffé Service Kft. lehetőséget nyújt meglévő és potenciális partnereinek, hogy használja
Lavazza kapszulával működő gépeit anélkül, hogy megvásárolná őket.

Lavazza kávégép igénylés

Igényeljen most kávégépet ingyenes használatra. Adja le érdeklődését az űrlapon keresztül, kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

X